Mrežni stručnjak / Project manager (1 izvršitelj) – VŠS/VSS

 

Zapošljavamo mrežnog stručnjaka/ project managera 1 izvršitelj VŠS/VSS tehnički ili prirodoslovno matematički fakultet.

 

Uvjeti:

-minimalno 2 godine radnog iskustva

-VŠS/VSS (tehnički ili prirodoslovno matematički)

-dobro znanje engleskog jezika

 

Za potrebe podrške projekta internacionalne kompanije tražimo osobu Process Ownera na uspostavi „Infrastructure Project Request“ proces kojim se formalizira način na koji poslovanje zahtijeva usluge infrastrukture u ostvarenju svojih projekata. Ovdje treba imati na umu da je organizacija Infrastrukture globalna, ljudi su fizički smješteni na 3 kontinenta, i ista organizacija je zadužena za infrastrukturu world-wide, tako da je neki proces kojim se kanaliziraju i strukturiraju ti zahtjevi za angažmanom nužan.

Posao je koncipiran na način da se surađuje s ljudima koji sjede posvuda po Europi, Bliski istok, a u dijelu i s Amerikom. Svaki track ( Europa, Amerika i Azija) ima Process Ownera, osobu koja je u stvari facilitator komunikacije. Mi tražimo osobu za područje Europe i Bliskog istoka.
Osoba koju tražimo bi trebala imati generalna znanja o mreži, serverima, bazama, da zna što je switch i router, kakva je razlika između LANa i WANa, što je fizički a što virtualni server, da zna razliku između instalacije dvije baze na dva virtualna servera koji su na jednom fizičkom, i instalacije dviju instanci baze na istom fizičkom serveru ali ne tražimo ekspertna znanja iz područja infrastrukture.

Potrebno je dobro znanje engleskog jezika u govoru i pismu – tražimo komunikativnu osobi koja se ne ustručava govoriti, nije nužno da je engleski perfektan; netko tko je formalist u pozitivnom smislu, tko će pratiti procese i raditi u skladu s pravilima i izbjegavati improvizacije i ad-hoc, „samo da riješimo“ pristup.

U ovoj fazi projekta, osobu trebamo na rok do kraja 2018.g. sa vjerojatnošću produljenja u skladu sa zahtjevom kompanije.
Nudimo dinamičan rad u međunarodnoj tvrtki i okruženju.

Započnite svoj profesionalni razvoj u Advance IT

Ukoliko želite raditi u izuzetno poticajnoj okolini koja prepoznaje značenje i ulogu zaposlenika, surađivati sa stručnjacima iz svih područja – postanite dio Advance IT tima!
Ako se u navedenom radnom mjestu prepoznali izazov za svoju karijeru te udovoljavate navedenim uvjetima, svoje motivacijsko pismo i životopis nam dostavite na posao@advanceit.hr