Posao

OTVORENI NATJEČAJ ZA POSAO (do 31.01.2021.) – Konzultant na projektu M/Ž

Vaš zadatak će biti koordiniranje implementacije globalne strategije za sustave elektronskog upravljanja dokumentacijom (EDMS).

  • Implementacija globalnog EDMS-a unutar R&D organizacije Teve
  • Definiranje projektnih aktivnosti i rokova vezanih uz implementaciju EDMS-a
  • Suradnja sa predstavnicima poslovanja i IT-a u definiranju poslovnih zahtjeva i implementiranju istih u EDMS-u u skladu sa dogovorenim rokovima.
  • Suradnja sa internacionalnim timovima i rad u globalnom okruženju.

Uvjeti:

  • VSS
  • Izvrsno poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu
  • Sklonost timskom radu, komunikativnost i sistematičnost
  • Spremnost na kontinuirano učenje

Prednosti:

– Poznavanje farmaceutske industrije i regulatornih zahtjeva

– Poželjno iskustvo u vođenju projekata

————————————————————————————————————–

Započnite svoj profesionalni razvoj u Advance IT.

Za potrebe podrške projekta internacionalne kompanije tražimo specijaliste i asistente podrške aplikacijama.

Posao je koncipiran na način da se surađuje s ljudima iz Europe, Bliskog Istoka, a dijelom i iz Amerike. Svaki track (Europa, Amerika i Azija) ima Process Ownera, osobu koja je u stvari facilitator komunikacije. Mi tražimo osobe za područje Europe i Bliskog istoka.
Potrebno je generalno znanje o mreži, serverima, bazama, da se zna što je switch, a što router, kakva je razlika između LANa i WANa, što je fizički, a što virtualni server, da se zna razlika između instalacije dvije baze na dva virtualna servera koji su na jednom fizičkom i instalacije dviju instanci baze na istom fizičkom serveru.

Ne tražimo ekspertna znanja iz područja infrastrukture.

Potrebno je dobro znanje engleskog jezika u govoru i pismu – tražimo komunikativne osobe koje se ne ustručavaju govoriti. Nije nužno da je engleski perfektan; netko tko je formalist u pozitivnom smislu, tko će pratiti procese i raditi u skladu s pravilima i izbjegavati improvizacije i ad-hoc, „samo da riješimo“ pristup.

Ukoliko želite raditi u poticajnoj okolini koja prepoznaje značenje i ulogu zaposlenika, surađivati sa stručnjacima iz svih područja – postanite dio Advance IT tima!